En İyi Anime Önerileri 2015


Anime Önerileri 2015

Anime sever biri olarak naruto ile başlayan bu bağlılık daha çok anime izlememe vesile oldu. Bende sizlere izlediğim ve beğendiğim anime önerilerimi burada sizler ile paylaşıyorum. 2015 yılı olarak en iyi animeler için naruto benzeri animeler veya bleach benzeri animeler için aşağıdaki animeleri izleyebilirsiniz. Her ne kadar narutonun  fiilleri insanı bıktırsada  yinede izleniyor :)

En iyi animeler izlenerek test edilmiş ve sizlere sunulmuştur.

1-NARUTO SHIPPUDEN

Naruto Shippuden 




Bir ninja temalı anime olan Naruto Shippuden en çok izlenen animelerden biri. Naruto kendini ninja yolunda geliştirmekte daha sonraları arkadaşını ve köyünü kurtarmak için savaşmaktadır. Özellikle Sasuke adlı arkadaşının onları terk etmesinden sonra, sasuke yi tekrar arkadaşlarının arasına alabilmek için çabalamaktadır.




2-BLEACH

Bleach


İchigo adlı lise öğrencisinin ruh gücünün yüksek olmasıyla diğer varlıkları da görebilmesi ile başlayan bu anime savaştan arkadaşlığa özel güçlerden duygusallığa her şey mevcut




3-DEATH NOTE

Death Note


Yukarıdan bir defter düşer bu defter Ölüm Defteri (Death Note) bu deftere ismi yazılan her kimse ölür! Çok zeki bir lise öğrencisi olan Yagami Light bu defteri tesadüfen bulur ve adalet sağlamak için suçluları öldürmeye başlar ancak onun kadar zeki olan L kod adlı dedektif Yagami Light'ı yakalamak için kanıt arar.


Aslında sherlock holmes tarzında bir anime dizi.

4-Full Metal Alchemist

Fullmetal Alchemist


Bir simyacı dünyası. Edward ve kardeşi Alphonse Elric daha küçükken annelerini kaybederler. Babaları simyacı olan bu kardeşler simyayı öğrenirler ve öğrendikleri bu simya ile yasak olan bir ley yaparlar. Annelerini hayat geri döndürmeye çalışırlar, ancak bilmedikleri şey simyanın altın kuralı:


“İnsan bir şeyleri feda etmeden hiçbir şey elde edemez, Bir şeyi elde etmek istiyorsan ona eş değerde bir şey sunmalısın, Bu simyanın eşdeğer değiş-tokuş prensibidir.”


Bu nedenle Edward annelerini hayata geri döndürürken karşılığında kardeşinin bedenini ve kendisinin sağ kolu ve sol bacağını feda eder. Kardeşinin ruhunu sağ kolunu feda ederek bir zırha mühürler. Ancak annesini haya döndürmeye başaramamıştır.


Edward kardeşinin bedenini geri almak hemde simyayı daha iyi öğrenmek için bi arayışa çıkarlar


5-SWORD ART ONLINE

Sword Art Online


Yeni geliştirilen oyun aleti ile oyuncular oyuna zihinsel olarak bağlanıp oynayabilmektedir. Daha deneme aşamasındaki bu oyun icat eden tarafından bir kabusa döner. Oyunun mucidi oyunda ölenler ölecek bu oyundan kurtulmak isteyen oyunu bitirmek zorunda şeklinde duyuru yapar. Krito adlı oyuncu bu oyunda çıkma savaşını konu alan bi sanal gerçeklik oyunundan kurgulanmış anime

5-Hunter x hunter

Hunter X Hunter




Gon Freecs adlı kahramanımız babasını bulmak ve onun gibi avcı olmak çabalamaktadır. Girdiği bu yolda arkadaşlar edinen ve arkadaşlarını koruyarak savaşan Gon babasını bulmaya çalışır. Killua adlı en iyi arkadaşıyla beraber katıldığı maceralar ve kendisini geliştirdiği bu anime naruto benzeri anime olup naruto severlerin izlemesi halinde onlarında beğeneceğini umuyorum



6- Tokyo Ghoul


Tokyo Ghoul
Kaneki adlı kahramanımız yarı insan ve yarı ghoul olup ghoullar insan eti yemektedir. Hem insanlığa hemde ghoullara karşı verdiği savaşı anlatan bu anime 2 seriden oluşmaktadır. Anime severleri ağlatacak türden bir anime olan tokyo ghoul savaş sahneleriyle de  oldukça ilgi çekici



0 yorum:

Yorum Gönder